Kapitein te huur voor passagiersschip

Opmerkelijk
SU Updated Juni 12, 2020

Zoekt u een kapitein / schipper voor een passagiersschip? Stop zoeken!

2019 09 22 kapitein passagiersschip bommelvaartZoekt u een kapitein / schipper met veel ervaring met horeca en passagiers? Stop dan met zoeken want u heeft hem gevonden.

Ik heb veel ervaring in de passagiersvaart. Van 2007 t/m 2015 heb ik een eigen rederij gehad en was actief in het meest luxueuze deel van de dagchartermarkt. Ook heb ik heel veel horecaervaring. Ik heb van 1979 tot 1992 een café, broodjeszaak, discotheek en restaurant gehad. Het gastheerschap is mij met de paplepel ingegoten en dat is voor een kapitein in de passagiersvaart heel erg belangrijk omdat ik als geen ander weet hoe belangrijk uw gasten zijn. Ik zal mijn uiterste best doen om ze allemaal rondom tevreden van boord te laten gaan. Tot nu toe is dat samen met elk nautisch en horeca team waar ik mee samenwerk altijd gelukt.

Ervaring met allerlei passagierschepen op allerlei vaarwateren

Ik word regelmatig ingehuurd om op allerlei passagiersschepen als kapitein met meer dan 12 passagiers te gaan varen. Met meer dan 12 betalende passagiers varen betekend dat de kapitein een Groot Vaar Bewijs moet hebben. Omdat ik GrootVaarBewijs A heb mag ik op alle binnen wateren zoals meren, rivieren en kanalen van Europa varen. Ik heb nog geen Rijnpatent maar wel het Waalpatent. Indien u regelmatig werk op de Rijn heeft dan ben ik bereid om de diverse Rijnpatenten te gaan halen. Ik heb al de nodige vaarten op de Rijn gemaakt en vastgelegd in mijn Dienstenboekje. 

 

 

 

 

 

 

Kapitein te huur voor passagiersschip met alle nautische papieren

2015 07 22 kapitein passagiersschip te huur img2716Deze kapitein heeft de volgende nautische papieren:

  1. Grootvaarbewijs A is voor alle binnenwateren
  2. Radarpatent
  3. Marifooncertificaat
  4. BHV
  5. Waalpatent

 

 

 

 

 

Contact kapitein Sjors Chamboné voor informatie betreffende varen op een passagiersschip

Bel en huur kapitein Sjors Chamboné op 06-29 608 608 voor meer informatie of e-mail naar  of vul hier het contactfomulier in om deze kapitein in te huren.

Bezoekers-beoordelingen

3 beoordelingen
Algemene beoordeling
 
5.0
Werk en inzet?
 
5.0(3)
Omgang collega's?
 
5.0(3)
Omgang met gasten?
 
5.0(3)
Kleding verzorgd?
 
5.0(3)
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Werk en inzet?
Omgang collega's?
Omgang met gasten?
Kleding verzorgd?
Commentaar
Kapitein Sjors
Algemene beoordeling
 
5.0
Werk en inzet?
 
5.0
Omgang collega's?
 
5.0
Omgang met gasten?
 
5.0
Kleding verzorgd?
 
5.0
Sjors Chambone is voor de Gay Pride Amsterdam onze vaste kapitein. Uiteraard met grootvaarbewijs. Een kapitein die vakkundig ons passagiersschip de Bommelvaart (Rederij Loosdrecht) met 120 gasten vanuit Nigtevecht over het Amsterdam Rijnkanaal naar de Canal Parade in Amsterdam vaart.

Het was zaterdag 3 augustus 2019 en om 09:00 was onze kapitein Sjors in kapiteinsuniform in Nigtevecht aan boord om de gasten welkom te heten. Om 10:30 vertrokken wij met diverse artiesten en 120 gasten naar Steiger 14 in Amsterdam waar onze gasten afstapten om naar de Canal Parade te gaan kijken. Om 16:00 kwamen de gasten weer aan boord en voer kapitein Sjors weer terug naar Nigtevecht. Wij en alle gasten waren heel erg tevreden over deze gezellige rondvaart kapitein.

Mark Derksen
Zaanveer
M
Compliment Sjors Chambone
Algemene beoordeling
 
5.0
Werk en inzet?
 
5.0
Omgang collega's?
 
5.0
Omgang met gasten?
 
5.0
Kleding verzorgd?
 
5.0
Sjors Chambone is een vakkundige kapitein met grootvaarbewijs die regelmatig voor ons passagiersschip de Bommelervaart ingehuurd wordt. De Bommelervaart van Rederij Loosdrecht verzorgt rondvaarten over de Loosdrechtse Plassen en de mooiste rivier van Nederland de Vecht. Sjors is een kapitein die veel details van deze exclusieve omgeving kent en dit met een prettige stem via de scheepsmicrofoon deelt met de gasten die aan boord zijn. De passagiers zijn merkbaar tevreden met de uitleg van Sjors. Rederij Loosdrecht is erg tevreden over deze rondvaart kapitein en wij hopen dat hij vaker voor ons mag varen.
Bouke Nagel Directeur Rederij Loosdrecht
BN
Last minute kapitein gevonden!
Algemene beoordeling
 
5.0
Werk en inzet?
 
5.0
Omgang collega's?
 
5.0
Omgang met gasten?
 
5.0
Kleding verzorgd?
 
5.0
Hallo Sjors. Wat waren wij blij dat jij bij ons aan boord kwam. Onze kapitein was ziek en wij konden geen kapitein met grootvaarbewijs vinden en via Sjors zijn website konden wij de vaartocht met ons passagiersschip toch door laten gaan. Prima gevaren en ook nog wat uitleg aan onze passagiers gegeven ondanks dat je onze omgeving niet echt kent. Passagiers blij en wij blij wat wil je nog meer. We hebben jouw telefoonnummer opgeslagen. Tot de volgende vaart. Frank Hendrikse
FH