Wilt u uw privé jacht / recreatieschip naar een ander vaargebied varen en zoekt een ervaren schipper?

2008 08 08 kapitein sjors  achter roerUiteraard ben ik ook in te huren om uw privé jacht / schip / boot naar elke locatie in Europa toe te varen of ergens vanuit Europe naar Nederland te varen. In principe gebeurd dat alleen via Europese binnenwateren en niet over zee. Dit i.v.m. met uw bootverzekering en mijn EU kwalificatiecertificaat schipper (groot vaarbewijs A) wat alleen geldig is op Europees binnenwater. Dit is altijd goedkoper dan transport met uw boot over de weg op vrachtwagens.

Via mijn Nautische software PC Navigo kan ik kijken of het überhaupt mogelijk is in verband met de lengte, breedte, kruiphoogte en diepgang van uw privé jacht. Om in het door u gewenste vaargebied te komen moet ik wel een vaarweg hebben waar uw privé jacht in past. Denk aan de waterstand en of diepgang, de grootte van de sluizen, bruggen die wel of niet opengaan. En als ze opengaan hoe laat gaan de sluizen en bruggen op de vaarroute open en of hoe laat gaan ze dicht. Dat zijn allemaal variabelen die mijn software kan berekenen en een routeschema uitprinten. Handmatig zal ik dan nog uitzoeken of er geen bekende stremming van de vaarweg of een van de kunstwerken is. Want alles kan kapot gaan of er wordt af en toe gestaakt. Maar ik bezit ook een eigen licentie van Tresco, een ECDIS programma wat op mijn laptop draait zodat ik de AIS van andere schepen kan ontvangen op deze professionele navigatiesoftware. 

Wilt u zelf met uw privé boot meevaren?

Misschien is het voor u de kans van uw leven. Zelf meevaren met een ervaren schipper / kapitein met groot vaar bewijs op uw eigen boot / jacht en zo alle problemen die u vaak tegenkomt kan overwinnen. Onder begeleiding van mij varen? Het kan uiteraard allemaal. U vraagt en ik voer het als het even kan uit. Maar realiseert u zich wel dat een privé jacht / boot / schip geen auto is en dat de vaarsnelheden vaak maar tussen de 6 en 20 kilometer per uur liggen. Mijn nautische software PC Navigo berekent afhankelijk van de route en gekozen vaarwegen alle obstakels zoals bruggen en sluizen, hoe lang wij op 1 dag willen varen, de uiteindelijke aankomsttijd. En PC Navigo geeft ook aan of uw jacht niet te groot is voor de gekozen vaarweg. En dan kunnen we nog voor de snelste of toerischtische route kiezen.

 

 

 

 Motor- hotelschip Vita Nova huurde Sjors in als schipper

2019 06 01 spits vita nova met schipper te huur IMG 9389Omdat het motor annex Hotelschip Vita Nova voor onderhoud van haar ligplaats in het centrum Amersfoort naar een bedrijf aan de Hornhaven in Amsterdam moest en de eigenaren geen groot pleziervaartbewijs II of groot vaarbewijs hebben werd ik als schipper / kapitein ingehuurd. Deze spits Vita Nova is 39 meter lang en dan heb je minimaal als je niet beroepsmatig vaart het groot pleziervaartbewijs I of II nodig. Dit historsche hotel schip vaart normaal niet. Het was een hele leuke opdracht al was het wel een dingetje om op de Eem voor de laatste brug te zwaaien en achteruit zonder boegschroef door de Kwekersbrug te varen met daarna links en rechts allemaal afgemeerde bootjes. Uiteidenlijk is het zonder schade op zijn eigen ligplaats gekomen

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u een surprise party op een luxe jacht organiseren en zoekt u een kapitein?

Er komen steeds meer mensen die zoveel verdienen of een grote prijs in de Loterij hebben gewonnen dat een hele luxe surpriseparty op een gehuurd privé jacht / boot / schip binnen hun handbereik komt. Wilt u dat ik de complete party inclusief catering en horecapersoneel voor u organiseer dan is dat ook geen probleem. Ik heb contacten met de beste cateraars van Nederland en heb van 2007 t/m 2015 veel ervaring in het organsieren van luxe en exclusieve bedrijfsuitjes, verjaardagen en bruiloften op mijn eigen historische passagierssschip opgedaan. Heeft u interesse dan wil ik graag met u meedenken uiteraard mits u mij inhuurd. Bellen naar 06-29 608 608 om kennis te maken en uw plan te bespreken kost nog niets.

Luxe afscheidsfeest commissaris of directeur op een gehuurd schip met of zonder catering?

2015 07 22 kapitein passagiersschip te huur img2716Als u voor uw directie of raad van commissarissen iets spectaculairs en zeer exclusief wilt organiseren in verband met een jubileum of afscheid van de directie of raad van toezicht dan wil ik dat graag met u oppakken. Ik heb mijn eigen luxe historisch passagiersschip gehad en heb veel ervaring met hele luxe (zakelijke) vaartochten zoals bedrijfsuitjes en afscheid van collega's. En nog steeds de contacten voor top catering op een schip. Dat kunt u natuurlijk bij een andere Rederij neerleggen maar het kan ook zijn dat u dit over meerdere dagen wilt verspreiden en dan is een privé jacht voor een paar dagen huren aanzienlijk goedkoper en zit u niet vast aan een tradionele rondvaartboot. Ik ben een kei in het organiseren mits u het budget heeft. Bel mij vrijblijvend op 06-29 608 608 en bespreek uw wensen. Dan kom ik vrijblijvend met een voorstel voor het afscheidsfeest of jubileum voor iemand van de raad van commissarissen of uw directeur.

Do you want to rent an luxury private yacht with private captain for an private inland tour in the Netherlands?

Call Sjors R.M. Chambone on my mobile 0031 629 608 608. If you have the budget I can organise any special and very exclusive sailing inland tour in the Netherlands. I know all the very nice hot spots and believe me most of the time is the view from the water side much nicer then from the road.

It is important with how many persons you want to sleep on the private yacht. But if you want to sleep in Hotels with Michelin of 5 Stars or you want to Sail from Amsterdam to Paris and it has to be very luxury. Contact me directly so I can make an offer for you. I have no limits and what happened om my ship stays on my ship. Call me on 0031 629 608 608 with your thoughts and I come with an solution.

Contact schipper / kapitein Sjors R.M. Chamboné met Groot Vaar Bewijs A

Bellen kan 24/7 op 0031 (0)629 608 608, e-mailen kan op  of vul hier het contactformulier in.